The Butterfly Effect – Kelebek Etkisi 1 Full Türkçe Dublaj izle

Etiketler: , , , , ,


2004 yılı Amerika Birleşik Devletleri yapımı dönemin en iyi fantastik bilim kurgularından birisi olarak kabul edilen The Butterfly Effect Filmi arşimizdeki yerini Türkçe Dublaj ve Hd görüntü kalitesi ile almış buluyor.
Filmin Yönetmenliğini J. Mackye Gruber ve Eric Bress ikilisi yapmış olup, Yapımcılığını ise Chris Bender, Richard Brener, A.J. Dix ve Cale Boyter dörtlüsü üstlenmiştir.
Filmin izleyicileri filmden abartısız bir şekilde son derece memnun kaldıklarını açıklıyorlar. Bilim Kurgu adına fantastik ile pekiştirilmiş son zamanların en iyi filmlerinden birisi olarak gördüklerini, hatta bazı seyircilerin durumu daha da ileri seviyeye çekerek hayatlarında izledikleri en iyi film olduğunu dile getirmeleri filmin ne denli başarılı olduğunu gözler önüne seriyor.
Filmin Başrollerini Ashton Kutcher, Logan Lerman, Ethan Suplee, Magda Apanowicz, Irene Gorovaia, John Patrick Amedori, Eric Stoltz, William Lee Scott, Melora Walters, Trevor Jones, Amy Smart, Riddle The Dog, Shelly Schiavoni, Cameron Bright, Kevin Durand, Kevin Schmidt, Jesse James ve Kevan Ohtsji oynamışlardır.
The Butterfly Effect izle, Kelebek Etkisi Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Dublaj Bedava izle.
Filmin Konusu : Bilim Kurgu, Gizem ve Fantastik türdeki bu filmin konusunda Çocukluğundan gelen korkunç hatıralarıyla mücadele etmek zorunda kalan genç bir adam zaman içinde geçmişe yolculuk yapabildiğini ve olayları değiştirebildiğini keşfeder. Ne var ki her değişiklik hem kendi hayatını hemde çevresindeki insanların hayatını büyük ölçüde etkilemektedir.
İyi Seyirler…
Kelebek Etkisi izle , Kelebek Etkisi Full izle , Kelebek Etkisi 1 Türkçe Dublaj izle , Kelebek Etkisi 1 HD izle , Kelebek Etkisi 1 Online izle , Kelebek Etkisi 1 Filmini izle

0 yorum:

Yorum Gönder