Çakallarla Dans 2 Full izLe

Etiketler: , ,


Çakallarla Dans 2 : Hastasıyız Dede izle

Filmin Konusu:
Sitemizde ençok izlenen yerli filmlerden biri olan çakallarla dans. filminin 2. si Çakallarla Dans 2 Hastasıyız Dede izle olarak 7 Aralık’ta sinemalarda olacak. Çakallarla dans 2 izle filminin malesef şuan sadece fragmanını eklemekteyiz filmin dvdisi çıkar çıkmaz sitemizde hastasıyız dede filmini izle ye bilirsiniz.

Çakallarla Dans 2 izle
hastasiyiz dede 300x200 Çakallarla Dans 2 : Hastasıyız Dede izle

  Çakallarla Dans 2

Film yine çok iddalı geliyor 1. filmde hapise giren Del Piero Hikmet, Kayinço Gökhan, Muhasebeci Servet ve Köfte Necmi Çaklalarla Dans 2 ( Hastasıyız Dede izle ) filminde hapiste çok zor durum içindediler hapisten kurtulmanın yollarını arayan kahramanlarımızın eline büyük bir fırsat geçer. Günün birinde suçlular üzerinde bir deney yapılacağı kobay olarak kullanılacakları ve işin ucunda şartlı tahliye vardır… Sizi biraz meraklandıralım film çıkar çıkmaz sitemizde full olarak yayınlanacaktır. Çakallarla Dans 2 Full Tek Parça izle filminden kareleri aşağıda paylaşıyoruz.

Hastasıyız Dede 2 izle
hastasiyiz dede izle 300x200 Çakallarla Dans 2 : Hastasıyız Dede izle


Gösterim Tarihi: 7 Aralık 2012
Yapım: Türkiye
Yönetmen: Murat Şeker
Tür: 2012 filmler, En iyi filmler, Komedi filmleri, Yerli Türk filmleri
Oyuncular: Şevket Çoruh, Doğa Rutkay, Ceyhun Yılmaz, Murat Akkoyunlu, İlker Ayrık, Kenan Ece, Timur Acar, Didem Balçın, Ömür Gedik, Simge Fıstıkoğlu, Nazenin Tokuşoğlu, Nihat Sırdar
Bu Film: 14.562 kere izlendi


0 yorum:

Yorum Gönder