Güneşi Gördüm Full izLe

Etiketler: , , , , , ,




2009 yılı Türkiye yapımı yılın en iyi filmi seçilen ve üç ödül kazanmayı başaran aynı zamanda Oscar Ödülleri’ne aday gösterilen Güneşi Gördüm Filmi arşimizdeki yerini Hd görüntü kalitesi ile almış buluyor.
Filmin Yönetmenliğini Mahsun Kırmızıgül yapmış olup, Yapımcılığını ise Murat Tokat üstlenmiştir.
İzleyicilerin çok büyük ilgi göstererek sinemalarda kuyruklar oluşturdukları ve hasılat rekorları kırmayı başaran bu film, aynı zamanda Türkiye’nin Doğu bölgesi gerçeğini de gözler önüne seriyor. Özellikle doğulu halkımızın büyük ilgisini çeken ve ünlü sanatçıya minnettarlarını sunan bir çok izleyicinin yorumuna denk gelmeniz mümkün olacaktır.
Filmin Başrollerini Mahsun Kırmızıgül, Buğra Gürsoy, Ali Sürmeli, Erol Günaydın, Emre Kınay, Şerif Sezer, Zafer Ergin, Itır Esen, Menderes Samancılar, Murat Ünalmış, Nurseli İdiz, Gülhan Tekin, Cihat Tamer, Sarp Apak, Demet Evgar, Altan Erkekli, Ecem Cansu Aktay, Yıldız Kültür, Cezmi Baskın, Yiğit Özşener, Hüseyin Avni Danyal, Cemal Toktaş, Hande Subaşı, Alper Kul, Erol Demiröz ve Aslıhan Kapanşahin oynamışlardır.
Yeşilçam Ödülleri‘nde En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ve En İyi görüntü Yönetmeni Ödülünü kazanmayı başaran, aynı zamanda Sadri Alışık Ödülleri‘nde ise En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülünü bir kez daha kazanmayı başaran bu yapımı izlemeyen sinema severlerin izlemeleri gereklidir düşüncesindeyiz.
Güneşi Gördüm Full Online Hd Kalitesinde Bedava İzle.
Filmin konusu : Dram türündeki bu filmin konusunda Zorunlu göç uygulaması nedeniyle doğup büyüdükleri topraklardan, köklerinden ayrılmak zorunda kalan Altun aileleri, köklerinden koparak bir bilinmeze doğru yola çıkarlar. Davut Altun, ailesiyle birlikte kaçak yollardan da olsa en kısa zamanda Norveç’e gitmeyi istemektedir. Haydar Altun ve ailesi içinse göç yolu İstanbul’a doğrudur. Yolculuk başlamıştır.
İyi Seyirler…
Güneşi Gördüm İzleGüneşi Gördüm Full İzle

0 yorum:

Yorum Gönder