Destere İzle

Etiketler: , , , ,




Yapım : Türkiye Yapım Yılı : 2008
Türkiye Gösterim Tarihi : 21 Kasım 2008
Yönetmen : Gürcan Yurt, Ahmet Uygur.
Yapımcı : Şenol Zencir
Filmin Türü : Gizem, Komedi, Suç, Korku Türündedir.
Filmin Dili : Türkçe Dublaj Altyazılı
Filmin Başrol Oyuncuları ve Diğer Oyuncu Kadrosu : Peker Açıkalın, Erol Günaydın, Tuna Orhan, Önder Açıkbaş, Ali Çatalbaş, Ceyhun Fersoy, Volkan Demirok, Şamil Kafkas, Halil Kumova, Yakup Yavru, Güzin Usta, Selin Denizli, Feriha Eyüboğlu, Rahmi Dilligil, Elif Sarıoğlu, Akın Güneş, Nazif Uslu, Devrim Atmaca, İlhan Kilimci, Emine Umar başrolleri paylaşmışlardır.
2008 Yılında ülkemizde vizyona girmiş türk yapımı sinema filmlerinden biri olan Destere oyuncu kadaraso ve komedi sahneleriyle ilgi toplamış bir filmdir. Türk sinema severler tarafında ilgi ile izlenen film günümüzde hala yeterli sayıda izleyici kitlesi tarafından takip edilmektedir.
Destere sinema filmini indirmeden full ve online olarak kesintisiz izleyebilirsiniz.

Filmin Konusu: ‘H’leri söyleyemediği için adları ‘H’ ile başlayan (Hamza, Hamdi gibi) insanları işkenceden geçirerek öldüren Trakyalı bir seri katilin maceraları anlatılıyor. Seri katilin kendine kurban seçtiği Hayrettin ve Hayati adlı aynı köyde yaşayan iki Trakyalı çiftçidir. Bir gün kendilerini tanımadıkları bir köy evinin bodrumunda bulurlar ve katilin sesiyle banttan dinledikleri “Oyun üüle oynanmaz, büüyle oynanır” oyununun tam ortasına düşerler.
Destere Full izleDestere izleDestere Online izleDestere Seyret


0 yorum:

Yorum Gönder