Ya Sonra Full İzle

Etiketler: , , , , ,



2010 yılı Türkiye yapımı ünlü şarkıcı Özcan Deniz’in yönetmenliğini yaptığı ve başrolünü oynadığı ve Türk Sinemasının dev isimlerinden birisi olan Ayşen Gruda önderliğinde muhteşem bir yapım olan Ya Sonra Filmi arşimiz vizyonuna girmiş bulunuyor.
Yönetmenliğini Özcan Deniz’in yaptığı filmin, Yapımcılığını ise Ercan Deniz, Vural Turunç ve Sinan Tekin üçlüsü üstlenmiştir.
Filmin izleyenleri resmen dört gruba ayrılmış durumda. İlk iki grup filmden daha çok Özcan Deniz’in yaptığı işi eleştirmekle meşgul görünüyor. Bu gruptan bir kısmı Özcan Deniz’in oldukça başarısız olduğunu söylerken, diğer kesimi ise onu eleştirenlere karşı cephe oluşturmuş durumda. Diğer iki grup ise filmi beğenenler ve beğenmeyenler olarak ayrılmış görünüyor. Filmi bir kısım izleyici sıradan gündelik dizilerin konusuna benzetirken, diğer kesim ise filmi son zamanlarda çekilen en kaliteli filmlerden bir tanesi olduğu görüşünü savunuyor.
Filmin Başrollerini Özcan Deniz, Ayşen Gruda, Naz Elmas, Deniz Çakır, Barış Falay, Cezmi Baskın, Didem Erol, Ragıp Savaş, Erdem Akakçe, Aliye Uzunatağan, Altuğ Yücel, Janset Paçal, Fatma toptaş ve Mehmet Ulay oynamışlardır.
Ya Sonra Full Online Hd Kalitesinde Kesintisiz Bedava İzle.
Filmin Konusu : Dram, Romantik ve Komedi türündeki bu filmin konusunda olaylar şu şekilde gelişiyor. Adem Didem’le evliliğinin yedinci yılını yaşamaktadır. Birkaç ticari deneme sonucu başarısız olmuş ve boyunun ölçüsünü almıştır. Veterinerliğe devam etmektedir. Arkadaşlarıyla vakit geçirmek, maça gitmek, müzikle uğraşmak ve ara da sırada hep beraber dışarı çıkmak haricinde hayatın rutin akışına kendini kaptırmıştır. Ama bencilliği ve hep arkasından sürüklediği karısının uyarılarını dikkate almaması kabusu olacaktır.
İyi Seyirler…
Ya Sonra Full İzleYa Sonra İzleYa Sonra Online İzleYa Sonra HD İzleYa Sonra Filmi İzle


0 yorum:

Yorum Gönder